Agamek12, nie widzę przeszkód numer masz >??
[INFO] Pranie tapicerki Warszawa i Siemiatycze
Zwiń
X
-
-
Marcello01, ile za same kanapiszcza (przód i tył) :?:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Dzida, to stara oferta z 2013 r ale samo pranie fotele + bagażnik mogę za tyle wykonać
Komentarz
-
Marcello01, Pranie tylnej kanapy, boczki drzwi i dywan oraz dywaniki welurowe w Imprezie - jaki koszt z FV?
Komentarz
-
hotrain, mysle że od 80 do 100 zależy od stanu tych dywaników
Komentarz
-
-
-
Serwus Marcello01,
Interesuje mnie komplet wnętrza w O2 liftback + szyby + plastiki na matowo w Wawie. W grę wchodzą tylko dni wolne od pracy.
Proszę o ofertę i propozycje terminu.Perfect Service by DGW
Komentarz
-
arccuss, pracuje od poniedziałku do soboty zależy kiedy masz wolne to coś ustalimy cena kompletu 150 pozdrawiam
Komentarz
-
Marcel,
Chciałbym podziękować za full profi robotę- Czeszka nie była tak czysta nigdy wcześniej. :lol:
Przy okazji było spotkanie z sympatycznymi panami ze Straży Miejskiej- goście serio byli OK...
:shock:
Miło, sympatycznie i jeszcze mini spocik- 3 Okty klubowe
i KolinWawa biegacz.
Pozdrawiam!Perfect Service by DGW
Komentarz
-
Potwierdzę dobrą robotę Marcello01. Kolega z pracy już drugi raz miał przez niego umytą swoją zasyfioną Avkę
- i znów wygląda porządnie.
PS: zadzwonię do Ciebie w przyszłym tygodniu popytać o te tanie auta.
Komentarz
-
-
arccuss, nie ma sprawy
patrzyłem dziś sufit w zielonej robi robote
Komentarz
-
-
Również polecam usługi kolegi Marcello01.
Podsufitka i fotele w moim samochodzie pięknie doczyszczone. Tak samo kanapa narożna i krzesła. Dobra robota.
Komentarz
-
Polecam pranie wnętrza u Marcello01. Przyjechał zrobił moją O1 Laurin&Klement o 5 lat młodszą, aż koledzy i szef pozazdrościli i umówili się na pranie
Komentarz
-
SKORZYSTAJ Z LATA I ODŚWIEŻ SWOJE AUTO!!! OFERUJEMY KOMPLEKSOWE PRANIE WNĘTRZA AUTA (FOTELE, KANAPA, BOCZKI, ZAGŁÓWKI, PODŁOGA,PODSUFITKA, BAGAŻNIK).
JEŚLI UDOSTĘPNISZ TEN POST OTRZYMASZ 10% RABATU NA NASZĄ USŁUGĘ
792-30-15-44
Komentarz
-
pawel_1988, Witaj mo ze być ta sobota lub następna jak coś zadzwoń do mnie 792301544 pozdrawiam
Komentarz
-
Zapraszam na ostatnie w tym roku prania
od października zawieszam działalność
Komentarz
-
Witam czy pranie już działa?
Mam pilnie do wyprawnia w firmie kabine ciężarówki Iveco Eurocargo. Proszę o kontakt.
Komentarz
-
Komentarz
-
Marcello01, gdzie trzeba do Ciebie podjechać na pranie?
Komentarz
Komentarz